Pastasallad med vattenmelon, mynta och rostbiff

Härlig sommarsallad där mynta och vattenmelon kombineras med halloumi och rostbiff.

Ingredienser:
Färdigkokt pasta 4 portioner
1 paket medelhavs mix
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
1/2 burk majs
1/3 gurka
5 körsbärstomater
En liten burk soltorkade tomater i olja
Solrosfrön
En liten mängd hackad mynta
Ett paket halloumi
En bit fetaost
Ett paket rostbiff
Några bitar tärnad vattenmelon
Valfri dressing.

Gör så här: 
Koka pasta och låt svalna.

Skär halloumi i tunna skivor och stek några minuter på hög värme. Ställ åt sidan.

Skölj alla grönsaker och hacka eller strimla dessa.

Lägg sallad i botten på en stor skål, fyll på med grönsakerna och den tärnade vattenmelonen.

Lägg på de soltorkade tomaterna, halloumiosten, pastan och rostbiffen.
Ringla över oljan från de soltorkade tomaterna.

Toppa med smulad fetaost, mynta och solrosfrön.